Úvod

Otázky 1

Jak se ti tam líbilo? ptali se mě po návratu. A já jsem si uvědomila, že žádné ze slov na škále líbilo-nelíbilo nevystihuje moje pocity z cesty po Indii. Tento blog je výsledkem upřímné snahy nějak se v tom všem vyznat.

Otázky 2

Indové nás s bezelstnou upřímností zahrnovali spoustou otázek, ale jednu jsme slýchali ze všech nejčastěji. Někteří ji na nás vypálili hned na začátku, jiní s tím trochu otáleli, ale bylo na nich vidět, že by to stejně chtěli vědět. Dříve nebo později se zeptal každý: „A vy jste… matka a syn?” Měli upřímnou radost, když zjistili, že ano.

Původ

Tento text byl vytvořen původně jako deník, psaný každý večer po dobu naší cesty.

Ranakpur

Hana Antonínová – text a fotografie

Ondřej Loup – fotografie, editace textu a překlad do angličtiny

Alanna Jones  – editace překladu do angličtiny

5 thoughts on “Úvod

  1. Ina

    Úžasné zážitky, skvěle popsáno, právě jsem dumala, kdy jste to psala, protože já když se dostanu ke psaní z cesty, detaily si už nepamatuju. Jo, a to jsem já, s tím beranem na CL – Kaina (taky cestuju, ale na Indii si už netroufnu, jednak není s kým, jednak jsem už stará. Právě jsem se vrátila z cesty na vlastní pěst po Thajsku, už popáté).

    1. hanaantoninova

      Díky, jsem ráda, že se vám to líbilo…
      Já si vždycky píšu každý večer podrobný deník, protože těch zážitků je tolik, že za týden už bych si je všechny nezapamatovala. Doma to potom jenom učešu a vypustím věci, které mi nepřipadají vhodné. S tím stářím je to relativní, možná jsem starší než vy :)
      Zdravím
      Hana

    2. ivo

      super,uz vas ctu nekolik hodin a nemuzu se od toho odtrhnout..a to musim rano do prace ale opravdu lepsi nez nektere cestopisy co jsem cetl…mejte se.

Napsat komentář